assesor de compra per oscommerce

¡oscommerce is not dead!
Amb aquest crit al cel obrim aquest nou post. I no ho diem només perquè oscommerce torni a plantar cara a Magento en el món dels e-commerce Open Source (nova imatge i nova web). No. Ho diem perquè acabem de desenvolupar un nou mòdul per oscommerce. Ja dedicarem un altre post a comparar e-comerces i petits trucs per reconèixer-los.

Oscommerce no està mort perquè des de Grafreak ens hem inventat: l’assessor de compra. En aquest cas un client nostre, Alex de SemillaBastarda.com, volia acompanyar al seu web d’un breu tutorial per explicar com combinar correctament els productes de la seva botiga. A mesura que el client fos fent el tutorial, podria anar omplint el carret de productes i sempre en els següents passos del tutorial només sortirien productes que per configuració quedin bé amb els productes ja introduïts.

Amb una interfície AJAX, es van carregant els diferents els passos. Cada pas fa una consulta a base de dades i mostra els productes correctes segons els paràmetres establerts. Al final de tot, gràcies a la llibreria GD de PHP fem una prèvia de com quedaran els teus productes.

Aquest mòdul té aplicacions en moltes botigues en línia, com ara: mobles segons la mida, colors a pintar en parets, personalitzador de roba i qualsevol tipus de packs configurables. Al seu torn també coneixerem per endavant el preu, com si d’un pressupost a mida es tractés.

Sense donar més voltes a la patata, us passem el link perquè gaudiu vosaltres mateixos, dissenya el teu cultiu.

Ultimes notícies