Avantatges del comerç online B2B

Segons diversos estudis d’àmbit mundial es pronostica que la venda online B2B, business to business o entre empreses, seguirà creixent aquest 2018 i s’estima que el 43% de les empreses espanyoles de B2B ja venen en línia.

El canal de venda online B2B, ens permet arribar a un major nombre de clients franquejant la barrera de la distància, sense necessitat de realitzar grans inversions en personal o seus de l’empresa.

Els compradors B2B realitzen gran part de les seves gestions a través d’internet, des de la cerca de proveïdors, fins a les compres, consultes d’estoc o facturació.

Per altra banda, les empreses B2B poden reduir els costos de servei i venda, mitjançant la migració de clients de l’offline al online amb la introducció de funcions de comerç electrònic d’autoservei.

Entre els sectors d’activitat més comuns en la venda en línia B2B es troben la maquinària i equipament, moda, alimentació, construcció, i llar i jardí.

Una botiga online B2B no té grans diferències tècniques amb una pensada per a la venda al públic, però hem de tenir en compte factors com:

  1. un registre professional,
  2. mostrar preus només a clients registrats,
  3. oferir recursos per a promoció,
  4. facilitar l’enviament Dropshipping,
  5. oferir el màxim d’informació dels productes,
  6. visualitzacions d’estoc i compra ràpida,

Aquests i altres petits detalls ens ajudarà a aconseguir que els nostres clients converteixen més i siguin més fidels pel fet de disposar de més possibilitats.

Ultimes notícies