Kingsbrook

Quant a Kingsbrook

Aprèn espanyol, coneix gent i gaudeix de la ciutat!

Des que vam obrir les nostres portes a estudiants estrangers en 2001, el nostre objectiu ha estat sempre que l’alumne aprengui d’una manera agradable, divertida i efectiva. Per això creiem a més que Barcelona és l’entorn ideal per a això.

També volem que tingueu una experiència personal molt positiva i enriquidora mentre estigueu vivint a Barcelona. En la nostra filosofia hi ha el atendre l’alumne d’una manera personalitzada i ajudar-lo en qualsevol cosa que necessiti. El nostre equip estarà encantat de facilitar-vos informació sobre visites turístiques, visats i renovacions de NIE, ofertes de treball o qualsevol cosa que pugui millorar la vostra estada amb nosaltres.

Els nostres professors són nadius i han realitzat estudis universitaris a més de cursos especialitzats en l’ensenyament de l’espanyol com a llengua estrangera (ELE). Per a més informació dels nostres professors segueix aquest link al nostre secció Meet The Staff d’Instagram.

Treballem principalment amb els llibres Aula i El Ventilador, de l’Editorial Difusió, tot i que també utilitzem altres llibres i material complementari creat pels nostres professors amb l’ajuda dels coordinadors del nostre Departament d’ELA, Pilar Invernon i Elisenda Cabello, i de la directora de estudis, Andrea Soares.

Així mateix, fem servir la tecnologia a les nostres aules per ajudar en el vostre aprenentatge. Per aquest motiu els professors fan servir a la classe telèfons mòbils, tauletes, ordinadors portàtils, projectors o monitors interactius.

Treballem amb grups reduïts. La mitjana és de 8 alumnes per classe i el màxim de 12 alumnes per classe. Això permet als nostres professors dedicar més temps a les vostres necessitats.

A la nostra escola hi trobareu una atmosfera totalment internacional, ja que rebem alumnes de més de 100 nacionalitats diferents, de manera que l’intercanvi cultural entre els nostres estudiants és molt natural.

Treballs realitzats: