Especialistes en Comunicació Digital

Si has arribat fins aquí és que estàs pensant a millorar la teva comunicació digital, Grafreak et podem ajudar amb els nostres serveis de comunicació i màrqueting digital tant d’especialistes en canals concrets ( SEO, SEM, Email Màrqueting ) com en una gestió de la teva campanya de comunicació digital.

Especialistes en comunicació digital per la promoció del teu projecte

Campanya de comunicació digital

Gestió complerta de la teva campanya de comunicació definició, anàlisis de producte, públic, proposta de mitjans i calendari per aconseguir el teu objectiu.

Durem a terme la teva campanya mitjançant, Xarxes Socials, Adwords, Bing Ads, Email Màrqueting, Afiliació, entre d’altres.

Si vols conèixer les modalitats de servei d’assessoria o partenering en comunicació i màrqueting digital , visita la secció de comunicació a l’apartat serveis del menú principal.

Com a especialistes, tant podem gestionar tota la teva campanya de comunicació digital o donar-te suport amb accions concretes dels nostres especialistes en SEO , SEM i Email Marketing

Especialista email marketing

Disseny de newsletter efectives amb un disseny acord a la teva imatge, producte i missatge que vols fer arribar al teu public amb copy publicitari no invasiu que ajudi a la millora de la interacció.

Especialista SEM

Gestió de campanyes publicitàries a adwords i bing ads. Definició, creació i optimització d’anuncis, keywords i pàgines d’aterratge, amb informe periòdic de rendiment i accions de millorar proposades i realitzades.

Especialista SEO

Estudi de keywords i accions de posicionament SEO. Analitzem el teu projecte i dissenyem una estratègia d’optimització web i posicionament de paraules clau, que controlarem i millorarem periòdicament.

Primera hora de Consultoria gratuïta

Vols millorar la teva comunicació digital?


Totes les nostres accions les treballem seguint el seguent procés de treball:

1) Análisis
2) Definició i proposta
3) Execució
4) Retorn de resultats

Contacta amb nosaltres


Grafreak estudi web
931812873
info@grafreak.net
Montmeló – Barcelona