La importància del domini

com et dius a internet?

el-domnio

Tothom coneix que posant-li un .com a qualsevol paraula ja tens un domini en internet. Però quines diferències hi ha entre un .com, un .es i la resta?, i quina importància té la paraula que hem triat com a domini?

El domini té dues utilitats, fer branding o guanyar posicionament. Fent branding (triar el nom de l’empresa com a domini) aconseguirem que els usuaris ens associïn a un nom comercial i aconseguirem el posicionament per al nom de la nostra empresa. Per contra si triem paraules que descriguin els serveis o productes de la nostra empresa ajudar-te al posicionament per a aquestes paraules.

Respecte a l’extensió de domini, el .com és el rei per excel·lència però si el teu negoci està purament dirigit al públic d’un país, ens convé comprar el domini d’aquest país (en cas d’Espanya el .es)

Últimament s’estan aprovant moltes extensions de dominis que ens acosten més a definir la nostra web o els nostres serveis. Per exemple: .club, . futbol, .hotel, .moda, entre altres. En definitiva la importància del domini és perquè els usuaris recordin de manera clara els qui som i on ens poden trobar sempre.

Ultimes notícies