desarrollos a medida

Ensenya’ns el que tens o explica’ns el teu projecte i t’assessorem el que és millor i més et convé. Dessenvolupem les funcionalitats necessaries o ens adaptem al sistema que tingueu per a que fagi allò que sigui necessari pel bon funcionament de la teva web.

PHP-logo.svgjs1_0

Desenvolupem funcionalitats personalitzades per al teu projecte, simplement digues-nos que vols i mirem la millor solució a la teva demanda. Treballem en diversos llenguatges de programació com PHP i Javascript, a més de conèixer les seves frameworks més famosos (com per exemple AngularJS i Laravel). Tot a mesura per a la funcionalitat desitjada i amb mitjans estàndards perquè després no sigui un problema tornar a obrir el teu projecte, ja sigui amb nosaltres o amb qui vulguis treballar.

També realitzem desenvolupament per a IOS i Android mitjançant Apache Cordova. D’aquesta manera es pot disfrutar d’una APP per a les dues plataformes més exteses pel preu d’un mateix desenvolupament.
 

En qualsevol cas recorda, que tu ens expliques el teu projecte i nosaltres et proposarem la manera més viable de dur-ho a terme.
 
contacta con nosotros