Importància bona comunicació Nadal

Una relació comercial no es basa solament en la venda i les comunicacions que es realitzen al seu  voltant, a part d’informar de nous productes, ofertes, novetats i promocions els clients o possibles clients també requereixen saber de tu i de la teva empresa per altres motius. Mantenir informats als teus clients dels esdeveniments de la teva empresa, com ara l’horari d’estiu i vacances, ens permeten reprendre comunicacions oblidades.

En aquest consell parlem de mètodes per informar als teus clients i usuaris sobre els horaris de vacances:

Xarxes socials

Publica un bàner amb la informació d’horaris intensius i dates de vacances i fixa’ls en les primeres posicions durant les dates de vacances. Afavorirà la confiança ja que els usuaris comprendran que el teu temps de resposta a consultes pot ser major o fins i tot no existir aquesta resposta.

Newsletter:

Informa als teus clients i contactes amb un mail sobre els teus horaris i dates de vacances i aprofita per consultar les seves dates i desitjar-li unes bones vacances. És molt bona manera de reprendre contactes perduts o oblidats

Google Places:

Quants de nosaltres consultem horaris i adreces de negocis en google places? Doncs tinguem en compte aquesta plataforma, actualitzem els horaris i dates en les quals romandrà tancat el nostre negoci. Estalviarem viatges inútils a usuaris i correus de visites descontentes per la poca rigurositat de la informació. Tenir l’horari en la porta ja no és suficient.

A grafreak et podem ajudar a mantenir viva la comunicació amb els teus clients i usuaris, tant per comunicar dates especials com les vacances, com en la promoció dels teus productes i serveis a internet.

Exemples

Aquí tens alguns exemples de comunicació de Nadal

Ultimes notícies