La importància del disseny web per les teves vendes

Si estàs pensant en llançar el teu negoci per Internet, és important que tinguis en compte el disseny web de la teva pàgina. Fins fa uns anys, aquest element no era tan important. En l’actualitat, si no comptes amb una pàgina web ben desenvolupada, el teu negoci no existeix. Aquesta és la principal premissa que has de tenir en compte a l’hora de generar vendes: el primer és la visibilitat. Per això no n’hi ha prou amb una plantilla de WordPress, sinó que també hauràs de tenir en compte altres elements indispensables, com el SEO.

Que trobaràs

 1. El disseny web per ecommerce

  Importancia del disseny a la teva botiga onloine

 2. SEO

  Importancia del SEO per a la teva pàgina web

 3. WordPress

  Utilitat de WordPress

 4. Conclusions

  Analitzarem les conclusions del post

El disseny web per e-commerce

Internet s’ha convertit en un enorme mercat. Això porta molts beneficis. El teu producte pot ser venut a clients d’arreu del món. No obstant això, també hi ha punts negres. La competitivitat és enorme i l’oferta tan gran que et pots perdre en aquest maremàgnum i fer-te invisible.

La importància del SEO per la teva pàgina web

Ja has hagut d’arribar a la conclusió de la importància de no improvisar sobre el teu comerç a Internet. És clar que hi ha variables necessàries perquè el teu negoci romangui visible a una enorme audiència de potencials compradors.

A més del disseny, la teva web necessitarà d’un treball de SEO (Search Engine Optimization). Això permetrà que la botiga, el teu bloc, el teu lloc en general ocupi les primeres posicions dels resultats de cerca a Internet.

Està comprovat que els quatre o cinc primers resultats que apareixen en el cercador tenen les majors possibilitats de conversió real. És a dir, els usuaris no es molesten a rastrejar pels resultats de cerca i es queden amb els primers que apareixen a la pantalla.

La utilitat de WordPress

És cert que un editor com aquest permet a un usuari novell construir la seva pròpia pàgina web. Pots triar entre un munt de plantilles gratuïtes que propicien un desenvolupament web senzill i ràpid. Només hauràs d’omplir la plantilla.

Una recomanació bàsica és que facis un ull al servei de pagament de WordPress. Amb ell accediràs a plantilles de més qualitat. A més, podràs utilitzar els plugins que t’ajudaran a millorar el SEO de la teva pàgina.

De tota manera, els professionals també poden ocupar-se de la teva conversió a l’era digital. Ells s’ocuparan de tot, dissenyant una estratègia que, al cap i a la fi, ha d’aconseguir elevar les vendes fins que el teu negoci sigui completament rendible.

Conclusions

Pensa que la teva pàgina web permetrà que la teva empresa estigui oberta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. De cap altra manera podràs aconseguir tanta presència, que es veurà reforçada amb les tècniques SEO que s’apliquin.

A més de l’ús de WordPress, no oblidis que, com qualsevol aparador, de tant en tant la teva pàgina ha de ser actualitzada. En cas que no comptis amb aquest suport, pot ser que no tinguis temps suficient per mantenir viva la teva web.

Ultimes notícies