manteniment web

header-servicio
Si treballes amb WordPress, tens desactualitzats els plugins i necesites actualitzar el teu web de manera segura, estas a la plana indicada.

Et presentem aquest nou pack que et servirà per tenir el teu web sempre a l’última i segur.

Que inclou?

– Analisis de situació
– Actualització segura motor wordpress
– Actualització segura pluggins wordpress
– Còpia base de dades
– Report de millores

Es molt important que tinguem el nostre web seguritzat i actualitzat per tal de oferir un funcionament òptim per als nostres usuaris. Pots conèixer els motius per a mantenir la teva web actualitzada al nostre post sol al web.

I com funciona això?

Estudiem l’estat del teu web wordpress, quans pluggins tens i la seva funció, per si existeix alguna solució millor,la compatibilitat de versións tant de wordpress com dels pluggins. Et presentem el report de millores i realitzem les actualitzacions pertinents.

Quan costa?

Tenim diferents models d’aplicació depenent de les teves necessitats.

Mensual

Mensual

Pensat per projectes amb molts usuaris i amb moltes visites recurrents o plugins importants pel seu funcionament, per tal d’assegurar un dia a dia, òptim per a tots els teus usuaris. El preu d’aquest servei és de 75/Mes.

Contractar
Trimestral

Trimestral

Ideal per a webs que tinguin tràfic de visites i que utilitzi plugins, però sense la necessitat d’estar a l’última. Aquest servei té un cost de 120/trimestre.

Contractar
Puntual

Puntual

Ideal per a qualsevol wordpress, és necessari tenir actualitzat el motor wordpress i tots els plugins per tal d’evitar problemes de funcionament o possibles atacs. Aquest serveis té un cost de 300€..

Contractar

Estàs interessat? contacte amb nosaltres