COM POTENCIAR LES TEVES VENDES ONLINE EN BLACK FRIDAY

Com executar una campanya de Marketing digital Black Friday efectiva, aquest és el gran repte de molts negocis.

El primer és conèixer l’objectiu comercial d’aquest dia, el Black Friday és el moment en les vendes b2c de prendre el pols al mercat abans de Nadal, de saber que articles tindran més demanda, on té posat l’ull la competència i un llarg etcètera que segur ja us hauran explicat.

La idea d’aquesta publicació és explicar-vos alguns trucs per a potenciar les vostres accions de Marketing digital black friday i anem a començar per la selecció de l’oferta o promoció.

Marketing Digital Blackfriday

L’oferta de black friday

Com he dit abans, aquesta data ens ajuda a conèixer el que més demanda tindrà en nadal. Amb el que podem pensar que fent una oferta de tot el nostre catàleg pot ser una solució per obtenir aquesta dada. Però res més lluny del contrari, això no ajuda. L’ideal és fer una selecció del nostre catàleg d’allò que més pensem que pot funcionar. Com coneixedors del nostre producte, tindrem una idea i si no sempre podem fer servir eines per mesurar tendències.

Després ja només ens queda aplicar un descompte interessant sobre aquesta selecció del nostre catàleg i la resta del catàleg descomptes més austers.

La nostra web a punt

Ara que tenim seleccionat el nostre catàleg d’ofertes, toca revisar els continguts. Hem de ser meticulosos en les fitxes de productes i preparar una pàgina d’aterratge per a la campanya. Optimitzar la nostra web perquè el seu rendiment i usabilitat no restin en les nostres accions.

Marcar la diferència

Un punt important de l’èxit de la campanya de Black Friday és la creativitat, és un dia amb moltíssima publicitat en tots els mitjans i hem de ser diferents, originals, fer destacar el nostre missatge per sobre de la resta.

Mitjans i audiència

I finalment tocarà definir una bona estratègia i planificació de mitjans tant digitals com analògics. Les estratègies de mitjans varien segons el producte a vendre, el públic i el sector, és per això que hem de saber on està el nostre públic, crear audiències digitals i segmentar la publicitat, si es dóna el cas, segons el públic potencial de cada oferta

Ultimes notícies