No passis de la línia …

logo-cocacola

La línia gràfica de la teva empresa o projecte és tot aquell conjunt d’elements gràfics que defineixen la teva identitat, logotip, colors corporatius, tipografia.

Tenir una coherència en la teva identitat gràfica i respectar-la és un procés indispensable, ja que els teus clients et reconeixen per aquest logotip o els teus colors.

Hem de tenir clar com actuen les grans empreses respecte a les seves identitats gràfiques, per exemple tenim el cas de Telefónica, que durant molts anys a tingut un color verd molt reconeixible.

El color vermell de Coca-cola, que han passant per molts redissenys i una constant evolució de la marca i la seva identitat gràfica, és un estendard de la marca, que t’ajuda a diferenciar-les de les altres begudes de cola, o, ¿ho reconeixeríem tan ràpidament a les prestatgeries del supermercat si de sobte canviessin al color verd?.

Un altre exemple són els establiments de menjar ràpid o les empreses que treballen amb sistema de franquícies. Ells utilitzen un sever seguiment de la identitat gràfica de la marca perquè el teu et sentis igual en tots els seus establiments i siguin fàcil de reconèixer davant de la competència.

Que segueixis una mateixa línia gràfica és molt important per no despistar als teus clients o usuaris. En definir els nostres colors, i models de comunicació, ens assegurarem que els nostres receptors ens reconeguin amb molta més facilitat, això li dóna un valor afegit molt gran a la teva marca, ja que el teu potencial client et diferenciarà dels altres.

Ultimes notícies