Nosaltres

Ens agrada que els plans surtin bé

Grafreak posa a la teva disposició un equip d’experts en desenvolupament web, disseny gràfic i comunicació digital per donar-te suport en tot el procés de posada en marxa i promoció del teu web.

Som els primers interessats en què el teu projecte generi bons resultats, no hi ha millor publicitat que un client content.

Adrian Cobo

M’encarrego del desenvolupament web. Fer que els dissenys funcionin i siguin “usables”. De vegades sembla coses de Hogwarts, de la Força o de Reiatsu. Estar entre zeros i uns no és el que m’hagi convertit en un freak. A més porto barba i a estones semblo un nàufrag.

Isma Jimenez

La meva dedicació és el màrqueting digital, AdWords, Analytics, data studio, Instagram i altres “joguines”. Si passes per l’oficina vegis el que vegis, no estic jugant, és la meva feina…. Conèixer la xarxa, analitzar-la i aplicar allò que més convé als nostres projectes és la meva funció.

Pau Camps

Em dedico a la part de disseny gràfic, en tots els seus vessants. Per conèixer-me millor haurieu de saber què, com a bon nen dels ’80, de petit m’aixecava molt d’hora per veure tots els dibuixos animats i m’apunto les coses a la mà per no oblidar-me.

Tens una idea?

Si vols fer un projecte o tens alguna idea, no ho dubtis i contacta amb nosaltres