Outsourcing Digital

Som un estudi amb mes de 6 anys d’experiència treballant en projectes digitals per a grans empreses i projectes de gran envergadura, guanyant un coneixement i experiència que ens ajuden a comprendre millor les necessitats d’aquest tipus de projectes i empreses.

Grafreak estudi web, posa a disposició personal expert en desenvolupament web, dissenyo gràfic i comunicació de màrqueting digital.

T’oferim la subcontractació de personal especialista, per a dur a terme qualsevol procés de definició, desenvolupament, coordinació i control de resultats en projectes digitals.

Programació/Maquetació web
Disseny gràfic
UI/UX
Digital Marketing

Programació/Maquetació web

Treballem en la definició, disseny i maquetació de pàgines web i app. Personal versàtil capaç d’aportar coneixements des del disseny de la iconografia, passant per la maquetació i programació de la plataforma.

Disseny gràfic

Aportem un gran coneixement en disseny gràfic per a publicitat, creativitats per a mitjans on i offline, disseny de catàlegs, cartelleria, marxandatge, retolació,…

UI/UX

Un equip d’especialistes en UI/UX faran millorar l’experiència d’usuari i la usabilitat del teu projecte, amb l’objectiu de portar-lo al següent nivell i millorar la conversió del teu projecte.

Marketing y Comunicación digital

Comptem amb especialistes en els diferents àmbits del digital màrqueting, estrategs, SEM, SEU, Email Màrqueting i Mitjà social són alguns dels perfils.

Perfils

Podemos oferir-te perfils diferenciats per a ajudar-te a desenvolupar els teus projectes en diferents àmbits.

Especialistes en programació

Tècniques: Anàlisi estratègica i de necessitats, definició d’arquitectura, avaluació de codi, desenvolupaments propis o amb framework.

Llenguatges: PHP, JAVASCRIPT y MySQL

Framework PHP utilizats: Laravel, Symfony

Framework JS utilizats: AngularJS, ReactJS, MeteorJS, Ionic, VueJS

Eines: jQuery, NodeJS, Cordova, Github, Bitbucket, composer, phpunit, webpack, gulp, grunt, less, sass, Plesk, cPanel, leaflet, Google APIs, Facebook API, Instagram API,

Especialistes en maquetació web

Tècniques: Maquetació HTML/CSS, en tot tipus de plataformes, usant frameworks com wordpress o prestashop, o començant des de zero.

Llenguages: HTML5, CSS3, JS

Eines: Bootstrap, Bulma, WordPress, Prestashop, Bitbucket, Github

Especialistes en disseny gràfic

Tècniques: Disseny de logotips, creació de tota mena de recursos gràfics offline (fulls de mà, targetes, catàlegs…), disseny de recursos gràfics online (bàners, Retargeting Ads, Animacions, infografies, email màrqueting, recursos per a xarxes o blog…)

Eines Pack adobe (photoshop, illustrator, indesign, animate/flash), Mailjet, Mailchimp, Google web designer,

Especialistes en UI/UX

Tècniques: Definició i aplicació de millores d’usabilitat (UI/UX), arquitectura de continguts, disseny web, dissenyo apps, desenvolupament de prototips d’apps i web.

EinesSketch, Invision, Zeplin, Analytics, Hotjar

Especialistes comunicació i màrqueting digital

Tècniques: Estratègia Digital, Comunicació i màrqueting digital, Gestió i coordinació de mitjans, Analítica web, SEU, SEM, SMM, Email Màrqueting

Eines: Tag Manager, Analytics, Adwords, Google Optimize, Search Console, Merchant Center, Amazon Sellers, Mailjet, Mailchimp, Prestashop, WordPress, HTML, Facebook Marketing, Twitter Ads, Linkedin Ads, Buffer, Hootsuite, Sistrix, Semrush, Hotjar, Moz, Ilustrator, Hojas de calculo.

Clients

Alguns dels clients amb els quals hem treballat.

Contacte

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, contacta amb nosaltres

    Contacta con nosotros

    Rellena el formulario y nos pondremos en contacto lo antes posible.