desenvolupament web

Quan desenvolupem una web, sempre pensem en una bona estructura de la informació i una experiència de l’usuari òptima. Volem que l’usuari trobi la informació que necesita d’una manera eficaç i útil, per a que acabi convertint-se en client i conseguir una venta.

Desenvolupem webs amb gestors de continguts de tot tipus. Encara que la nostra preferència és WordPress, coneixem també Joomla i podem realitzar migracions des d’altres plataformes. Programem el gestor per que s’ajusti a les teves necessitats, creant les relacions entre les entitats que necessitis i millor s’adaptin a la teva manera de treballar.

2000px-WordPress_logo.svg

Els continguts de la web són editables per permetre els seus posteriors canvis o afegir textos. D’aquesta manera el propi client pot exercir les seves accions o canvis de manera independent. A més podem desenvolupar qualsevol funcionalitat extra a mida, depenent les necessitats. Explica’ns la teva idea, empresa o projecte i nosaltres t’assessorem com organitzar la informació.

HTML5_logo_and_wordmark.svgTreballem sempre sota l’estandard HTML5 i sempre pensem en responsive, es a dir que la wen es vegi de manera òptima en tots els dispositius.

Estas pensant en montar un nova empresa o crear un nou producte? Necesites web però encara no tens logo? Vols que la teva web sigui un canal de venta? Fes-li un cop d’ull al nostre pack web