Serveis Estudi Web

disseny web, programació i estratègia digital, grafreak som el teu equip d’especialistes digitals

L’experiència dels més de 8 anys creant projectes amb èxit, ens aporten un coneixement que apliquem a cada projecte, es per això que treballem amb les millors eines del mercat, i ens hem especialitzat en WordPress i Prestashop dues de les eines de gestió web que ara mateix dominen el sector, per la seva àmplia comunitat i implantació en nombre de webs. I comptem amb servidors d’alt rendiment, optimitzats per aquestes eines, donant així la maxima eficacia i seguretat al projecte.

Grafreak som experts en disseny web i botigues online i ens prenem cada projecte amb el màxim compromís i professionalitat, tot i el nostre estil freak, som seriosos, responsables i puntuals amb la nostra feina.

Màxim compromís, responsabilitat, rigorositat i puntualitat

Les millors eines per la creació del teu projecte. WordPress, Prestashop i servidors d’Alt rendiment

Més de 8 anys creant webs i botigues online amb èxit

Vols vendre online?

Especialistes Prestashop i Woocommerce, eines en les que podem realitzar un Disseny a mida o amb plantilles que adeqüem al teu estil.

El nostre model d’ecommerce, inclou la creació d’una botiga online 100% funcional, amb disseny de totes les pàgines, instal·lació i configuració dels mètodes d’enviament i pagament. Ho durem a terme mitjançant una definició conjunta l’estructura, la presentació d’un disseny previ i la programació optimitzada per tots els dispositius i navegadors.

Per una petita inversió des de 1500€, pots comptar amb un ecommerce de gran valor, funcionalitat i possibilitats.

Disseny Web

Treballem en dues modalitats de creació segons la necessitat i el pressupost, Disseny a mida o plantilles que adeqüem al teu estil.

El nostre model de web bàsic, inclou la creació per part nostre de 8 pàgines, pot disposar de blog i es publica en un sol idioma. També inclou definició conjunta del contingut i l’estructura, proposta de disseny previ al desenvolupament, creació de la web optimitzada per tots els dispositius i navegadors actuals i formació per la gestió de l’eina.

Per una petita inversió des de 900€, pots comptar amb una web de gran valor, funcionalitat i possibilitats.

Som experts, podem desenvolupar a mida les funcionalitats especials o integracions de la teva web o botiga.

Tots els webs i botigues creats per nosaltres inclouen https, Cookies, LOPD, navegació SEO friendly, alta a eines Google d’analitca y webmaster.

  Contacta amb nosaltres

  Omple el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.
  Si necessites crear un nou projecte online, o millorar el que ja tens, no dubtis en contacta amb nosaltres.

  Comptaràs amb un equip de professionals en disseny gràfic, desenvolupament web i estratègia digital per a dur a terme el teu projecte i les seves millores.

  Grafreak estudi web
  931812873
  info@grafreak.net
  C/ Vic 18, local 2
  Montmeló – Barcelona

  Els nostres serveis

  Disseny

  El més ampli servei de disseny gràfic i corporatiu per la teva empresa, apliquem la teva imatge als diferents elements de comunicació

  Els professionals del departament de disseny donen la màxima importància al disseny de la teva marca, creant així una línia gràfica lògica i adequada al teu negoci i el teu públic.

  Programació

  Tenim un equip amb els coneixements necessaris, per a afegir tots els recursos que siguin més adequats per al teu web, perquè aquesta pugui tenir una bona presència digital i que estigui optimitzada.

  A Grafreak som especialistes en disseny, programació i optimització web. Treballem amb diferents plataformes de codi lliure, d’ús estandarditzat i general.

  Marqueting digital

  Som especialistes en màrqueting digital, en dissenyar campanyes i estratègies de comunicació digital per a botigues online i pàgines web.

  Una bona estratègia digital ens permet aconseguir posicionar i promocionar un projecte digital, amb més encert de conversió i donant un sentit global a l’activitat a la xarxa.