Serveis

Grafreak és una agència creativa de Barcelona especialitzada en la comunicació online.
Disseny gràfic, desenvolupament web i màrqueting per al teu projecte online.

Disseny gràfic

Disseny gràfic

Creiem en un disseny gràfic personalitzat per a cada projecte.
Considerem que la identitat gràfica d’un projecte, empresa o campanya ha de representar a l’empresa, allò que vol expressar i allò que espera el publico al que va destinat el disseny.

Realitzem tot tipus d’aplicacions de disseny gràfic, disseny web, disseny corporatiu, dissenyo logotip, disseny de publicada.

desenvolupament web

Desenvolupament web

No hi ha dos webs iguals ni amb les mateixes funcions, totes tenen la seva peculiaritat.

Aquesta és una de les màximes, que tenim en compte quan realitzem la programació d’una web. Una tenda online o i-commerce, no deixa de ser una tenda online, però per necessitats del projecte, totes tenen alguna peculiaritat que les fa diferents, i nosaltres ens encarreguem de satisfer les necessitats de programació web de cada projecte.

Programem tot tipus de webs, tendes online, blogs, webs estàtiques, landing-page; amb tot tipus de plataformes Magento, Os commerce, WordPress i per a necessitats especifiques disposem de diferents plataformes pròpies i també podem crear aplicacions pròpies específiques per al teu projecte.

ico-mkt

Màrqueting i cercadors

Posicionamiento en buscadores, promoción en redes sociales, publicidad en buscadores y otros medios online, newsletters, contenido para tu web o blog. Todo esto es lo que Grafreak puede hacer por tu proyecto.

Per realitzar accions de Màrqueting Online amb coherència hem de planificar i les diverses accions de màrqueting online.


Si ja tens una web i no saps perquè no funciona, Grafreak et pot ajudar analitzem el teu web tant a nivell de usabilidad i interface la cara publica de la web per als usuaris, com a nivell de visites.

La nostra missió és ajudar-te al fet que el teu web compleixi amb els objectius i necessitats del teu projecte.