Solucions per a e-commerce i web

Correcció d’errors de servidor, millores de rendiment i velocitat, Optimització SEU, configuració i instal·lació de nous mòduls i pluggins, actualització de versions, configuració de mètodes de pagament i enviament

Problemes amb el teu web?

el teu equip d’experts en programació, especialistes en

PrestaShop, WordPress i WooCommerce

En els nostres més de 7 anys d’experiència en la programació de webs i botigues en línia ens hem trobat amb moltes problemàtiques, que hem hagut de resoldre. Tot aquest bagatge ens ofereix un ampli coneixement que ens capacita per oferir solucions de qualitat.

Efectivas
Rápidas
A Mida
Completas
Seguras

I no només ho diem només nosaltres

Grafreak - Estudi Web Vallés IconGrafreak - Estudi Web Vallés

Roca Umbert - Centre Audiovisual, Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77, Granollers

4.7 16 reviews

 • Avatar Timbrado Girona ★★★★★ Hace 3 semanas
  Eficaç agència de comerç online.
 • Avatar Francesca Simeón ★★★★★ Hace 10 meses
  Estem satisfets en general amb el servei obtingut, les seves iniciatives ens han ajudat a millorar la nostra comunicació
 • Avatar Say Cute Photography ★★★★★ Hace un año
  Trabajar con Grafreak ha sido un placer. Han hecho que todo el proceso de creación de la web sea fácil y rápido. El resultado final es exactamente lo que quería. Además, teniendo en cuenta que voy a tener que gestionar mi contenido … More constantemente por mi cuenta, lo han pensado todo para que sea súper adaptable y muy páctico.
  Estoy encantada y recominedo su trabajo sin ninguna duda.
 • Avatar Basic Estil ★★★★★ Hace 3 años
  Nos programarón y diseñarón nuestra tienda online y ahora continuamos trabajando en mejoras y campañas de marketing online.

Grafreak Estudi web – Granollers
931812873 – info@grafreak.net

Explica’ns el teu problema per a poder oferir-te la millor solució

  Contacta amb nosaltres

  Omple el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.
  Botiga online. WooCommerce

  Si el teu projecte necessita una botiga en línia, amb un web o bloc integrat, WooCommerce és la millor opció. En Grafreak comptem amb una gran experiència amb WooCommerce, desenvolupem plugins a mida i comptem amb un hosting optimitzat per a aquesta plataforma. Si ja tens una botiga WooCommerce podem ajudar-te amb les seves millores i configuració.

  Botiga online PrestaShop

  PrestaShop és una bona solució per a botigues en línia de, a Grafreak som especialistes, en el seu disseny, desenvolupament i optimització. Comptem amb un hosting optimitzat per a aquest tipus de CMS

  Disseny web amb WordPress

  Som especialistes en disseny web amb WordPress, la millor plataforma per crear un web potent i de gestió simple perquè expliquis amb la llibertat de gestió que necessita el teu projecte. En Grafreak som especialistes en WordPress, desenvolupem plugins a mida i donem suport a actualitzacions, millores i comptem amb un hosting d’alt rendiment per a WordPress.

  Tens una idea?

  Si vols fer un projecte o tens alguna idea, no ho dubtis i contacta amb nosaltres