Tendències disseny 2019

Aquest 2019, a trets generals podríem remarcar:

Disseny minimalista, colorit i personalitzat

Disseny gràfic, les paletes de colors vius s’han tornat cada vegada més populars, el nou serà el minimalisme acolorit, també Complexos gradients i duo-tons i combinació de colors clars i foscos que portarà a il.lustracions amb Influències futuristes i Il·lustracions fetes a mà dinàmiques i amb detalls. En les fotografias, hi haurà un impuls cap a les imatges reals i genuïnes, fugint de les imatges d’estoc. El glitch és un altre efecte que serà una de les tendències.
Tipografía, un altre tipus d’element que està molt de moda són les tipografies fetes a mà o cridades també tipografies handmade. També s’utilitzaran els punts focals tipogràfics forts.

Disseny web, en el disseny web es busca certa aleatorietat visual amb dissenys modulars.
Tipografies gegants handmade per a donar exclusivitat.
La utilització de degradats i colors brillants en el disseny de pàgines web és una gran idea perquè dóna mogollón d’exclusivitat i frescor als nostres treballs.
Vídeos, a pantalla completa. Informatiu i pràctic.També s’utilitzarà cinemagrafías: un excel·lent reemplaçament per als gif animats.
S’utilitzaran dissenys simples amb una font única i amb grans encapçalats. El disseny minimalista en combinació amb botons transparents.
I utilització de Mobile Firts, per ultim has de passar el teu web d’HTTP a HTTPS.

Ultimes notícies