Tendències en disseny web pel 2018

Aquest 2018 no ens porta gaires novetats, pel que fa al disseny web, les estructures cada cop són més semblants entre elles, pel que ens hem de diferenciar molt pel contingut personalitzat que tinguem al nostre web.

A trets generals podríem remarcar:

Disseny minimalista i net.

Imatges i vídeos, seran de gran format i amb elements de navegació per sobre, jugant amb transparències i botons sense fons, només amb el traç. Per a diferenciar el nostre web necessitarem contingut a mida, infografies, il·lustracions, per marcar la diferència i posicionar la nostra marca.

Disseny modular i amb interacció amb l’usuari, per a fer més factible el responsive i adaptar-se millor a qualsevol dispositiu. Càrrega mitjançant scroll, per millorar la velocitat a dispositius mòbils.

Jugar amb la tercera dimensió, creant diferents capes per donar volum i separar i ressaltar els continguts amb interacció amb l’usuari.

Sobretot hem de ser conscients de la navegació en mòbil, pel que hem d’oferir una bona experiència d’ús als nostres usuaris, com una bona velocitat de càrrega. Be responsive o mort!

I recordeu que a internet el contingut és el rei, pel que hem d’oferir un contingut únic, personalitzat i a mida pel nostre negoci.

Exemples

Ultimes notícies