Versió mòbil, una app de la meva web?

responsive

Els hàbits dels internautes a Espanya estan canviant molt en els últims anys, la implantació de l’ús quotidià d’internet a través dels dispositius mòbils, sobretot el telèfon mòbil. L’ús de les tablets es va doblar el 2012 respecte al 2011. L’accés des del mòbil o tablet és pràcticament cada dia i el fort creixement del temps de connexió a internet fora de casa o la feina, al carrer o mitjans de transport. < / p>

Tenint en compte això, vam treure la ràpida conclusió que l’hi hem de posar fàcil a l’usuari que no faci servir un ordinador. Però llavors he de fer una app de la meva web?

No cal crear les nostres apps ja que l’usuari segurament no l’acabi descarregant a menys que li donem algun valor afegit com premis, sortejos, o contingut molt interessant. El que hem d’aconseguir és que no només es vegi bé la nostra web en dispositius mòbils, sinó aconseguir que sigui còmoda per a l’usuari.

Atès que les característiques de visualització i ús del mòbil o tablet, són diferents a les que pugui tenir l’usuari amb un ordinador, hem de crear una visualització especial per a dispositius mòbils. Adequar l’estructura de visualització, adequar les mides de tipografia i fotos, per aconseguir que la navegació del nostre usuari sigui còmoda i trobi fàcilment el que aquesta buscant en la nostra pàgina.

Ultimes notícies