WordPress 5.0 ja es amb nosaltres

La nova versió 5.0 del CMS WordPress conté grans millores pel que fa a l’editor, el seu nou sistema, el que han anomenat Gutenberg, afegeix funcionalitats de drag & drop oferint una maquetació de pàgines molt més intuïtiva i a l’abast de tothom.

El problema principal d’aquesta nova versió es la compatibilitat amb temes i plugins, no tots s’han actualitzat i és per això que moltes webs necessitaran fer un canvi de tema, desenvolupament a mida o substitució de plugins per continuar funcionant amb total normalitat.

Motius per actualitzar el teu WorPress a la versió 5.0:

– Millores:

El principal i el motiu mes obvi, és gaudir de les millores en funcionalitat que incorporen les actualitzacions, una de les millores de la nova versió 5.0 de WordPress, per usuaris sense coneixements de programació és el nou editor Gutenberg. Amb aquest nou editor només cal triar el format, (columnes, marges ) de cada espai de la web i arrossegar el tipus de contingut que vols mostrar en cada secció de les abans definides, un cop fet això, només cal escriure o pujar el contingut. very easy

– Seguretat i Rendiment:

WordPress com tots els CMS va traient noves versions del seu programari en moltes d’elles amb l’única intenció de millorar rendiment i seguretat, mantenir el teu WordPress actualitzat a les últimes versions sempre es bona opció per no trobar-te amb caigudes i atacs a la web. WordPress 5.0 considerem que ja està en un moment prou madur com per començar a fer els canvis a aquesta nova versió.

Abans de començar comproveu que tots els vostres plugins són compatibles i si dubteu, demaneu ajuda a experts, per fer les comprovacions i actualitzacions necessàries

Ultimes notícies